Wijnpartners

Wie zijn onze linkpartners!

De vermelde linkpartners zijn Miranda's directe contacten. Elke partner heeft wel een een directe link met  wijnen uit Centraal-Europa en/of met activiteiten in samenwerking met Miranda Beems Wine Import. We krijgen echter zoveel niet-gerelateerde verzoeken dat we helaas niet iedereen hier kunnen plaatsen.

Asia Gastronomica


Miranda Beems

Aziatische keuken en wijn? Een pracht combinatie. Samen met Asia Gastronomica houden we je op de hoogte van de mooiste wijn-spijs combinaties uit de Aziatische keuken. 


Bolomey Wijnimport


Voor de liefhebber van mooie Franse wijnen.


De Smaak van Hongarije


Miranda Beems

Dit is dé site, van Mick en Robin Kovács, waar je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent kunt vinden! Kijk ook eens op hun receptenpagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. 


De Wijnacademie


De volgende stap...wordt Vinoloog.


Een Wijnavontuur


Rolf en Heleen in Canada.


Ga eens op vakantie naar Hongarije!


Miranda Beems

Of je nu op zoek bent naar rust en stilte of naar een kalender vol dingen om te zien en te doen, Hongarije is er om aan al jouw wensen te voldoen.


Hegyem Hungarian Wines


Cisca Ansem maakt gepassioneerd wijnen in Hongarije! In Hongarije is het een traditie om met de familie een wijngaard te exploiteren. Het hoort bij de manier van leven. Overal zie je in de heuvels de kenmerkende wijnhuisjes.


Het Wijninstituut


Leer hier wijnproeven en haal je wijnbrevet.


Hubrecht Duijker


Hubrecht Duijker, Vinpressionist

Op de geactualiseerde website van Hubrecht Duijker worden elke maand opnieuw allerhande actuele zaken vermeld die het wijnproeven, het ontdekken, het genieten, het weten en soms het reageren waard zijn.


HunTravel


Wie op vakantie is in Hongarije, ervaart hoe bijzonder veelzijdig het daar is. Het land biedt elke vakantieganger zoveel, dat het al snel overweldigend lijkt.

Krisztina Vink-Hardy van HunTravel komt uit Hongarije. Zij weet daar de mooiste en meest bijzondere plekjes te vinden. Samen met u bespreekt zij wat u wilt in uw vakantie, om u vervolgens een vakantie aan te bieden die volledig afgestemd is op uw wensen.

Wij werken samen met Krisztina en wilt u bv een van onze wijnhuizen bezoeken dan organiseren wij dat ook. Proeverijen, lunches, diner, fietsen en picknicken bij de wijnboer...alles is mogelijk.


Liquor & Wine


Door Han Sjakes.


Markvandewijn


Markvandewijn heeft een passie voor Duitse wijnen. Zijn missie is Nederland overtuigen van de kwaliteit van Duitse wijnen. Samen met Mark bieden wij een mooi assortiment Horeca wijnen aan.


Most Magyarul


Most Magyarul is een tweetalig Hongarije Magazin met veel informatie over de Hongaarse cultuur, taal, eten, drinken, toerisme etc.


Naar Budapest?


Naarbudapest.nl is geboren uit een idee van Anna Balazs. Anna is een Hongaarse die al geruime tijd in Nederland woont. Geboren in Hongarije, woonachtig in Nederland is ze nog steeds verliefd op Hongarije en Budapest.

Als echte kenner van het land en het leven van deze geweldige stad, selecteert zij altijd persoonlijk de meest authentieke plekken om een gevarieerd en origineel reisaanbod voor te kunnen stellen en uw verblijf onvergetelijk te maken.


Odi Busman Fotografie


Een begenadigd en uiterst vriendelijke fotograaf!


Sloep Huren Weesp


Gezellig met zijn tweeën, een uitje met de familie, een zakelijke bespreking op het water. Twee uurtjes varen of de hele dag: het kan allemaal bij sloep huren Weesp. U vaart op een ONJ 760, een mooi, degelijk schip waar plek is voor maximaal 8 gasten.


Smashing Stones


Voor inspirerende mozaïk- en wijnworkshops.


Stampot Europa


Door Tom de Smet.


Startpagina Hongarije


Startpagina Hongarije
Jouw Hongarije Vakantie begint hier!


Stressreleasecoach


Stressreleasecoach - Loes van Beest

Loes van Beest is Life Coach en heeft als specialiteit stressrelease. Ze leert je diverse stressmanagement-oefeningen waarmee je beter en anders met stress kunt omgaan. Je leert in oplossingen denken en komt eerder uit je stresspatroon.


The Dutch Triangle


The Dutch Triangle - een vakantiehuis in het zuiden van Hongarije

Dit vakantiehuis ligt in Bükkösd, in de provincie Baranja in Hongarije, en heeft ongeveer 1300 inwoners. Er zijn twee kastelen en twee steengroeves, het dorp ligt aan de rand van het Mecsek gebergte.

Eigenaren zijn Elly & Gerard. In 2005 zijn ze begonnen met dit huis in Hongarije. Na vele verbouwingen van het woonhuis en de oude schuur, nu vakantiehuis, is het een aardig optrekje geworden en bewoonbaar. U bent dan ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze prachtige omgeving.


Van Dijk en Ko


De loods van Van Dijk en Ko in Amsterdam, 2500 m2 groot, staat vol Hongaarse kasten, banken, commodes en bedden, Roemeense buffetten, kruiken en kisten, stoeltjes en kapmeubels, Belgisch kantoormeubilair, Nederlandse boeken en een grote hoeveelheid onverwachte voorwerpen zoals een paard op wielen...en natuurlijk Hongaarse wijnen!


Vinorious


Alle wijnproeverijen op een rij.

De drijvende kracht achter Vinorious is Julian de Keijzer; editor, motion designer èn wijnexpert.

Vinorious is een onafhankelijke website die wijnproeverijen op een overzichtelijke manier in beeld brengt.

De belangstelling voor wijn groeit nog steeds in Nederland. Elk jaar worden talloze wijnproeverijen en evenementen georganiseerd waar wijn centraal staat Die worden bezocht door een immer groeiende groep wijnfans én professionals.


Waargenoegen - catering


Super plek in Amsterdam-Noord! Met reuze tosti's!

Wekelijks maakt Thaïs van Waargenoegen verschillende soepen, goddelijke tosti's, bijzondere broodjes en meer. Tevens is alles take-away (tijdens uw lunchpauze?) En desgewenst brengt Waargenoegen de lunch bij u langs.Heeft u catering nodig? Dat kan volledig worden verzorgd. Niets is te gek en niets is onmogelijk!


Wijdrinkenwijn.nl


Wijdrinkenwijn.nl - Dé online plek voor wijnliefhebbers

Op dé online plek voor wijnliefhebbers vind je Nederlands grootste assortiment wijnen en informatie over o.a. wijnwinkels, bars en proeverijen.


Wijnklimaatkasten


Een wijnklimaatkast creëert een veilige omgeving voor het gekoeld bewaren van je wijncollectie voor consumptie en conservering, en staat ook nog eens mooi. Op deze pagina vindt je wijnklimaatkasten van Dunavox en Liebherr, van klein tot groot, modellen geschikt voor inbouw en onderbouw, in iedere prijsklasse.


Wijnkoperij de Hermitage, Amsterdam


Miranda Beems

Het grootste assortiment van Centraal-Europese wijnen te verkrijgen in Amsterdam


Wijnkronieken


Wijn, wijncultuur en wijngeschiedenis.


Winebusiness


Site voor wijnprofessionals en wijngeïnteresseerden.

Redacteur en site eigenaar is Charlotte van Zummeren.


laVieleVin


Huib en Max van der Lugt, twee broers die de wijn als het ware met de paplepel naar binnen hebben gekregen, zijn specialisten op het gebied van wijnen uit het Zuid-Oosten van Frankrijk; Provence en Rhône. De wijnen combineren uitstekend met o.a. de Aziatische en kruidige Centraal-Europese keuken en daarom werken we dan ook graag samen met deze vriendelijke broers.


  • Snelle bezorging op locatie
  • Gratis bezorging v.a. €450,00 euro
  • Veilig en makkelijk online bestelling
  • Voor alle vragen: 0294-267307

Volg ons

op onze social media

Schrijf je in

Voor onze nieuwsbrief